GRILL: det er ikke sikkert du får bruk for denne i sommer
GRILL: det er ikke sikkert du får bruk for denne i sommer

Foodora vil servere deg i parken

I sommer kan du bytte ut grillen i parken med de rosa syklistene, dersom Foodora får som de vil.

Publisert

Det er ikke rent sjeldent en finner grillende oslo-borgere i bydelens solfylte parker på sommerstid. Det kan derimot se ut til å endre seg dersom Foodora får godkjent sin nyeste søknad til Oslo kommune. Matleveringstjenesten vil opprette såkalte «pick-up-points» i parker på Grünerløkka. Hit kan du bestille mat gjennom Foodora for å nyte i parken.

– Vi ser alltid etter muligheter for å forenkle hverdagen til innbyggerne i områdene vi leverer i, og vi vet at mange ønsker å få mat levert i parker. Pick-up points er en av tingene vi har gjort research på, sier markedsleder i Foodora, Iselin Bore.

DROPPER GRILLEN

I søknaden skriver Foodora blant annet:

–Vi ønsker at flere skal droppe grillen og heller bestille mat via foodora til parken. Det er også en veldig fin løsning dersom været skulle bli så tørt som det var i fjor.

PICK- UP POINTS

Budene er vanligvis vant til å levere på adresser. For at maten skal være bli levert kjappest mulig, blir ”pick-up points” foreslått som en god løsning for begge parter.

–Vi har tenkt at det ville vært en smart løsning om vi hadde satt opp et ”pick-up point” i parken, bestående kun av noen enkle elemter som flagg/ skilt og med tilhørende søplekasser for å oppfordre til opprydding.

POSITIV

Marthine Hagen sier hun brukere parkene i bydelen ofte om sommeren. Hun er positiv til det nye forslaget. Hun kunne godt tenke seg å bestille mat i parken, men mener samtidig at selve grillingen ofte er vel så viktig som maten.

– Jeg bruker jo Foodora selv nå og da, så jeg kan se for meg at jeg vil benytte meg av tilbudet hvis det kommer. Men jeg må jo si at det er ganske mye billigere å grille selv, og ikke minst koseligere, sier Hagen

GRILLFORBUD

Sommeren 2018 ble det meldt om tørke etter lite regnvær. Som konsekvens ble det innført bål -og grillforbud i store deler av Østlandet. Dersom det skulle skje for andre året, så ønsker Hagen de rullende burgerbudene velkommen.

– Selvfølgelig, hvis det skulle bli like varmt og tørt som i fjor, så får vi kanskje ikke lov til å grille her uansett. Da synes jeg det ville vært et godt alternativ, sier Hagen.