Uncategorized

Bruker lottogevinst for å møte Bieber

 

Fra pappfigur til realitet. Malin får endelig møte idolet sitt! Foto: Privat

Fra pappfigur til realitet. Malin får endelig møte idolet sitt! Foto: Privat

Malin Sørensen (18) bruker lottogevinst og sparepenger til 51.000 kroner for å møte den kanadiske popstjernen Justin Bieber (21).

─ De kaller meg en hjernedød tulling, sier 18-åringen.

Tekst av: 288528


Justin Bieber (21) besøker Norge i september for å holde to konserter. Bieber-fansen kan i den forbindelse sikre seg dyre VIP-pakker for møte med superstjernen – men bare hvis de punger ut 17.040 kroner. Det er den offisielle, amerikanske Bieber-fanklubben som står bak prisingen av VIP-pakkene, og har på mikrobloggtjenesten Twitter blitt hardt kritisert av andre fans for prisene.

Likevel fins det noen fans som trosser prisene for å møte superstjernen. Malin Sørensen er en av dem som bruker tusener for å møte idolet. Ungjenta fra Stryn skal ikke bare møte ham én gang, men hele tre ganger som utgjør en cirkapris på 51.000 kroner.

─ Jeg klarer ikke å skjønne at drømmen min endelig går i oppfyllelse, sier Malin.

Vant i lotto
Stryn-jenta forteller at det var planlagt i flere år å sikre seg møte med Bieber under neste norgesbesøk. Nå skal Sørensen møte superstjernen både i Oslo og Stockholm. Prisen var aldri en stopper for verken henne eller foreldrene.

─ Vi ble veldig sjokkert over prisene først, men det stoppet ikke oss. Jeg visste jeg ville gjøre alt for å få møte han, og der var mamma til god hjelp, sier Malin.

Trebarnsmoren Gro-Anita Sørensen vant nemlig 2,7 millioner i Lotto i fjor høst, og ønsket å gi datteren en spesiell gave.

─ Hadde det ikke vært for gevinsten hadde dette ikke vært et tema engang. Men på grunn av omstendighetene ønsket jeg å gjøre noe morsomt for barna mine. Da ble det en fin opplevelse i Oslo og Stockholm i gave, sier trebarnsmoren.

Ifølge 18-åringen skal begge foreldrene ha vært veldig støttende ovenfor valget.

─ De har jo levd med meg siden jeg begynte å like ham i 2009. De skjønner hvorfor jeg gjør dette og hvor mye han betyr for meg. Faren min har til og med vært på konsert med ham tidligere, sier Malin.

Malin har ikke bare brukt morens lottogevinst for å sikre møte med superstjernen, men understreker at hun har betalt to av møtene med egne penger som hun har tjent opp.

─ Jeg jobber ved siden av skolen. Ettersom dette var noe jeg virkelig ville, ønsket jeg å kjøpe to til, forteller Malin.

Fortsatt ikke utsolgt
To måneder etter billettsalget på Billettservice, er VIP-pakkene fortsatt ikke utsolgt.

De vanlige konsertbillettene ble revet bort på en halvtime.  Det er usikkert hvor mange antall konsertbilletter som ble lagt ut for salg, men ifølge Telenor Arena sine nettsider er arenaen kjent for å romme opp til 22.000 personer.

Konsertarrangør Peer Osmundsvaag ønsker ikke å kommentere prisene til Bieber-fanklubben.

For prisen Sørensen betaler vil hun få tilgang til de beste plassene under konserten med egen VIP inngang, en omvisning backstage og et personlig møte alene med Bieber. Til en pris av 7890,- kan du også møte superstjernen, men da må du ta gruppebilde med andre fans fordelt på 4-6 personer. Da risikerer du å ikke stå ved siden av han. Dette var ikke et alternativ for Stryn-jenta.

─ Jeg hadde ikke planer om å kjøpe den billigere VIP-pakken som inneholder gruppebilde. Da kan jeg risikere å stå ytterst på bildet, eller ikke få sagt noe til han, sier Malin.

Opplever netthets
Selv om 18-åringens omkrets mener det er greit, opplever ungjenta stadig vekk netthets.

─ Reaksjonene har vært utrolig blandet. Mange kommenterer stygt fordi reaksjonene er negative med engang de hører navnet Justin Bieber, sier Malin.

Hun forteller at mange av kommentarene også er rettet personlig mot henne, men at det også har vært støttende kommentarer.

─ Mange kaller meg bortskjemt og hjernedød. Det går heldigvis ikke innpå meg, sier Malin.

18-åringen forteller at opplevelsen kommer til å veie mer opp imot hatet hun får.

─ Det blir et av mine livs høydepunkter, sier 18-åringen.

Drøm stående i rammer
Malin understreker at hun ikke angrer på noen av kjøpene, men at det ikke har gått opp for henne at hun skal møte den kanadiske popstjernen om et par måneder.

─ Jeg har billettene stående i rammer ved vinduskarmen min. Jeg klarer ikke å skjønne at drømmen min endelig skal gå i oppfyllelse, sier Malin.

Hva gleder du deg mest til med denne opplevelsen?

─ Det å endelig få gitt helten min en klem og få sagt hvor mye han betyr for meg! Bare å være i samme rom som han. Han er helten min og et forbilde. Han er alt, rett og slett, sier Stryn-jenta.

Malin har ikke planlagt enda hva hun skal si til superstjernen under det eksklusive møtet, men stresser ikke med planleggingen.

─ Jeg er redd for at det ikke kommer noe reaksjon på det første møtet. Heldigvis har jeg tre sjanser på meg til å skape drømmemøtet, sier Malin.

Hva er det høyeste du kunne betalt for et møte med Bieber?

─ Har ikke peiling. Jeg hadde aldri betalt så mye hvis jeg ikke hadde hatt flaksen eller jobb. Det er jo tross alt syke priser, avslutter hun.

Den offisielle Justin Bieber-fanklubben har ikke svart på henvendelsen angående intervju.

Mest lest

To Top