Uncategorized

Kulturopplevelser for enhver smak

Rockefeller har siden 1986 levert kvalitetskonserter for de 1350 publikummerne lokalet huser, og våren 2015 er ingen unntak. Med artister som The Kooks, Emilie Nicolas og Highasakite på plakaten går de en fantastisk vår i møte.

Lars Tefre Baade, markedsansvarlig hos Rockefeller, kan fortelle at de i år igjen går en fantastisk vår i møte.

– Våre tre scener, Rockefeller, John DEE og Sentrum Scene står for en betydelig del av Oslos totale konserttilbud, forteller Baade.

Bredt kulturprogram og solid publikum

I tillegg til drøssevis av konserter tilbys det et bredt kulturprogram som inkluderer blant annet boklanseringer, filmvisninger, quiz, DJ-konsepter og konferanser. Alt dette finner sted på scenene, og i tilleggslokalene Bushwick, Leiligheten og Kjøkkenet.

– Med vårt omfattende program kan vi trygt kalle oss en totalleverandør av kulturopplevelser, og våren 2015 er ingen unntak, sier Baade.

Sett over mange år har de tre konsertscenene et stabilt publikumsantall.
– Vi har et svært solid publikumsgrunnlag. Et publikum vi møter daglig, både som tilhørere og deltakere på våre arrangementer, og som informasjonssøkere i våre digitale og trykte informasjonskanaler, sier Baade.

Også våren 2015 prøver de å strekke seg lenger. De har mye arbeid som skal gjøres for at de skal kunne opprettholde den kvaliteten de ønsker, og en kvalitet som også publikum forventer at skal være til stede.

Mange målgrupper

Med så mange 2109-Rockefeller 2005arrangementer på plakaten som Rockefeller har til våren, sier det seg selv at de også skal prøve å nå ut til mange målgrupper. De har ulike verktøy og plattformer som skal brukes, og de fortsetter med å styrke sitt arbeid og sin kompetanse rundt digitale løsninger, og alt av verktøy som ligger der kombinert med godt målgruppearbeid.

– Programmet er fortsatt det viktigste, forteller Baade.

Det er også mulighet til å reservere et eget område på konserter. Her kan man invitere til firmafest eller ta med venner, og man får da et eget område i lokalet med egen vakt. I tillegg er det muligheter for enkel matservering, snacks og bar.
Med mindre annen informasjon oppgis er det 18 års aldersgrense på alle arrangement. Per dags dato finnes det ingen verge-ordning, men de har noen unntak. Sentrum Scene har innimellom fri aldersgrense på Galleriet, der man får kjøpe egne billetter til dette. På Rockefeller hender det at det blir satt opp ekstrakonsert med et band for de under 18 år litt tidligere på kvelden enn den ordinære konserten skal spilles. Om det skal settes opp ekstrakonserter eller fri aldersgrense i et bestemt område, er opp til artistens ønske og målgruppe. På konserter hvor det er fri aldersgrense om kvelden, anbefaler de å ta følge med en edru person over 20 år, dersom du er under 16.

Sabaton, Highasakite, Olly Murs og All Time Low er eksempler på artister som i løpet av våren har fri aldersgrense på Galleriet, eller spiller ekstrakonsert for de under 18.

– Et godt, bredt og relevant program er det vi har tenkt å tilby for å få folk til å besøke oss. Smak er jo subjektivt, men mange av våre konserter på Sentrum Scene er allerede utsolgt, og det er veldig gøy, avslutter Baade.

Mest lest

To Top