Kultur

Ring julen inn med nye ritualer

Kom i gang med julehandelen hos eksklusive rituals, på Lillestrøm Torv. Foto: Damiya Shabbir

Lillestrøm: Julen nærmer seg. Det er på tide å gjøre klar julebaksten, lage god mat og dra til kirken. Men pass på at du ikke glemmer deg selv.

Tiden frem mot jul er en hektisk periode for de fleste. Budskapet til Rituals er derfor fint å ha i bakhodet når julekaoset står som verst: det er viktig å ta seg tid til å pleie seg selv. Det er kan være en hyggelig opplevelse å kunne ta vare på seg selv ved bruk av Rituals sine pleiende produkter.

Rituals er et nederlandsk varemerke som er grunnlagt av Raymond Cloosterman. Cloosterman reiste rundt og fikk sin inspirasjon av visdommen i tradisjoner og kulturer fra Asia og Midtøsten. Slik skapte han serier av luksuriøse produkter til blant annet hjem og kropp, til overkommelige priser.

 Julegaver til rimelig pris
– Våre gavesett er utrolig populære og de selger vi mye av frem mot jul. De kommer i fire forskjellige størrelser og produktene er pent pakket inn i en boks som gir et eksklusivt preg. Det kan være koselig å få gaver man muligens ikke tar seg tid til å kjøpe selv, forteller butikksjef, Linda Nyjordet.

Nyjordet legger til at det selges mye av deres limited-edition serie, Anahata. Den dufter av furu og rosentre, og kan minne litt om julelukter. Anahata handler om å åpne sitt hjerte for å slippe inn kjærlighet og omtanke.

Rituals ønsker å gjøre deg oppmerksom på små øyeblikk som gir glede og skaper god atmosfære. Ved hjelp av ulike produkter vil Rituals berike og gjøre hverdagsrutiner om til ulike ritualer.

Jenssen har testet produkter ved vasken. Hun er positivt overrasket over
resultatet. Foto: Damiya Shabbir

Helene Bergkvam Jenssen, tar seg tid til å teste ut ulike produkter før hun bestemmer seg for hvilke produkter som skal plasseres under juletreet i år. Hun er fornøyd med kundeservicen på Rituals og påpeker at de ansatte setter av tid til kunder og viser produkter med stor iver og glede.

Velfungerende produkter
Jenssen forteller at hun skal gi flere Rituals produkter i julepresanger i år. De egner seg gjerne til noen man er glad i slik at man kan påminne dem om at de skal bruke litt tid på å pleie seg selv.

– Jeg prøver å gjøre unna julehandelen slik at jeg kan nyte den siste tiden av julen med familien. Rituals har en egen serie egnet til sensitiv hud som jeg er veldig glad i. Det lukter himmelsk og ligger i en prisklasse som passer lommeboken min, avslutter Jenssen.

Ring julen inn med nye ritualer

Mest lest

To Top