Sport

Nok et år med suksess for Beitosprinten 2017

SISTE INNSPURT: Halvor Krobøl Thoner nr. 74 fra Slåstad IL ankommer mål etter søndagens 15 km friteknikk. FOTO: Ida Nordland Hillestad.

BEITOSTØLEN: Nest siste helgen i November var det nok en gang klart for sesongstart på Beitostølen. Med godt vær og idrettsglede ble det en folkefest på årets Beitosprinten 2017.

Sesongstart på Beitostølen  

OPPVARMING: Utøverne er ute og varmer opp før det braker løs med årets siste renn på Beitosprinten 2017. FOTO: Ida Nordland Hillestad

Hvert år startes sesongen for Norges langrenns utøvere på Beitostølen med sprint, 10/15 klassisk og 10/15 fri teknikk. Her stiller det utøvere fra både idrettstoppen, men også lokale idrettsentusiaster stiller til start. Arrangementskoordinator Erik Østli forteller at Beitosprinten sjeldent byr på så gode forhold som nå.

– Det er mye folk og gode forhold. Dette blir bra, vi har jo til og med sola på vår side i år, sier Østli.

STADION: Det var en folkefest på Beitostølen skistadion under søndagens skirenn. FOTO: Ida Nordland Hillestad.

Lokale utøvere på startstreken 

En av de lokale løperne som ha hevdet seg godt i toppen de siste årene er Mari Eide fra Øystre Slidre IL. Mari gikk denne helgen på hjemmebane, men fikk dessverre ikke de svarene hun ønsket seg i sesongåpningen, og endte på en 23.plass på ti kilometeren.

– Det er skuffende å gå så dårlig, men veldig gøy å gå på hjemmebane. Jeg er heldig som får starte sesongen på Beitostølen, her er det alltid folkefest og godt publikum, forteller Eide.

 

 

Nok et år med suksess for Beitosprinten 2017

Mest lest

To Top