Nyheter

Attraktive Løren

LØREN: Det finnes flere nye boligprosjekter på Løren. Blant disse finner vi for eksempel Gartnerløkka og Lørenpynten. Her har det hyppig blitt bygd nye leiligheter, og leilighetene blir solgt fort.

Lørenpynten

Høsten 2016 ble det bygget ferdig flere leiligheter i Ullagerveien, som da tilhører Lørenpynten boligsameie. Lørenpynten består av totalt 209 leiligheter, som er fordelt på ti blokker hvor de forskjellige leilighetene inneholder alt fra fire til syv etasjer. De siste ferdigstilte leilighetene var ferdige høsten 2016. Disse leilighetene består av flest tre- og fireromsleiligheter. Grunnen til dette er at de ønsker at det skal være mer attraktivt for familier, da området rundt er familievennlig og man har alt som trengs i nærheten av leilighetskompleksene.

Daglig leder/Eiendomsmegler hos Krogsveen avdeling Løren, Emir Mekic, hadde mye godt å si om Løren og hvor godt leilighetene selger her.

–På nåværende tidspunkt har vi 20 boliger i porteføljen for salg på Løren, disse leilighetene ligger på postnummer 0585, Lørenpynten sameie. Jeg synes det er meget positivt for Løren og omkringliggende områder at det er blitt bygget mange nye leiligheter på dette området. Når vi snakker om hvem som kjøper leilighetene så ligger snittalderen på rundt 35-40 år, sier Mekic.

Emir Mekic forteller at snittet på kvadratmeterprisen, hos dem, på leilighetene på Løren (Lørenpynten) som har blitt solgt hittil i år ligger på kr 76.897, snittprisen på leilighetene som ble solgt i hele 2016 var noe lavere. I forbindelse med at prisene har steget noe i 2017 mener han dette tyder på at folk begynner å få opp øynene for Løren, og hvor flott det er å bo der.

–Løren er et veldig attraktivt sted å bo. Man får alle fasiliteter i en bolig og livet blir mye enklere med nybygg, heis, balkong og garasjeanlegg, avslutter Mekic.

Gartnerløkka

Gartnerløkka kan sammenlignes med andre bygårder som Torshovbyen og Lindern Hageby. Tanken med gartnerløkka var at folk skulle få bo godt og luftig, med bakgård og store grøntområder rundt seg. Noe som er sjeldent, da uteområder til boliger gjerne er trange og små. Gartnerløkka er gammel bokvalitet i en moderne og ny versjon. Det er planer om at det skal bli plantet bærbusker og frukttrær i gårdsområdet og at dette området da skal være helt bilfritt. Boliganlegget får også et tilhørende parkeringsanlegg under bakken, tilgang via heis, hvor bilene kan stå trygt. Dette boligprosjektet er utarbeides i samarbeid med Norges Astma- og Allergiforbund for at det skal være sikret et helsevennlig uteområde og et godt inneklima.

Noe som er unikt med dette boligprosjektet er at det ble åpnet en privat kunnskapsbarnehage (Espira), høsten 2016. Dette er en fordel for de som bor på Gartnerløkka, da deres barn blir prioritert ved opptak. I forblindelse med barnehagen ble det laget store lekeområder, slik at barna har et stort område å leke på. Barnehageparken er også tilgjengelig for alle utenom barnehagens åpningstider, og passer til både små og store barn.

Har du lest: Hva skjer på Grünerløkka.

Løren er bra

Løren sine leiligheter er moderne

Løren: Leilighetene på Løren er lyse og moderne. Dette er en av leilighetene Emir Mekic selger. FOTO: Krogsveen avdeling Løren.

Malene Fevang er en leietaker som er meget fornøyd med å ha hatt muligheten til å kapre en av leilighetene på Løren.

–Høsten 2016 flyttet en venninne og jeg til Oslo or å studere. Vi var veldig bestemt på at vi ville ha en leilighet som ikke lå veldig sentralt, men at det skulle være lett å komme seg frem og tilbake fra sentrum. Da vi kom over leiligheten på Løren ble vi forelsket med en gang, sier hun.

Leiligheten hun og venninne leide stod klar høsten 2016 og den var akkurat slik de ville ha den.

–Alt var nytt. Hvite vegger, nydelig gulv og en fantastisk flott og stor terrasse. Man har god utsikt, butikkene ligger kun et steinkast unna og det tar to minutter å gå til t-banen. Det beste med å bo på Løren er nok at det er så rolig der, veldig lite bråk. Dette passer jo utmerket til studenter som trenger litt fred og ro til å jobbe med skolen, avslutter Fevang.

Attraktive Løren

Mest lest

To Top